Welkom op mijn blog!

Welkom op mijn blog! Ik geef jullie via deze weg een kijkje in mijn leven en vertel graag over hoe ik in het leven sta en verschillende obstakels heb overwonnen!

Mijn naam is Eveline , 36 jaar en een trotse bewust alleenstaande moeder (bam-mam). Mijn zoontje Caleb is in augustus 3 jaar geworden en is een heerlijk uitdagende peuter-puber. Ik woon in Naarden, net buiten de super mooie Naarden-Vesting. Ik heb jarenlang gewerkt in de zakelijke reiswereld, daarna nog bijna 3 jaar op kantoor bij een medisch bedrijf en nu…nu ben ik een echte ondernemer geworden! 

Met mijn bedrijf Puur Eve wil ik mensen helpen de beste versie van hunzelf te worden. Ik kan als intuitive life coach contact maken met jouw ware ik/energie/intuïtie (hoe je het noemen wilt) en kan ik je helpen om alle blokkades over je leven op te lossen. Ik kan intunen op je onderbewustzijn en de beperkende overtuigingen vinden en opruimen die je in het leven tegenhouden om succesvol te zijn op elk vlak (relaties, carrière, liefde, financiën, gezondheid, etc.).

Ik krijg veel vragen vanuit mijn omgeving hoe ik hierop gekomen ben, waarom ga ik dit doen, hoe ik mensen kan helpen, hoe het werkt, waarom geef je je vaste baan op voor dit en ook vaak de vraag: zou je dit wel gaan doen?
Mijn antwoord op die laatste vraag is volmondig: JA! Het is mijn tijd, dit is voor mij de beste stap om nu te zetten. Hoe ik op dit punt ben gekomen en de antwoorden op bovenstaande vragen zal ik de komende tijd uitgebreid met jullie delen!

Voor nu een korte samenvatting: 1 april dit jaar ben ik thuis komen te zitten met een burn-out. Nee geen 1-april-grap, was het maar zo! Ik was op. Ik was moe. Ik had zoveel spanningen dat ik standaard hoofdpijn had, weer chronisch hyperventileerde tot aan overgeven aan toe. In die tijd voorafgaand aan het thuis komen te zitten zette ik maar door. Terwijl mijn omgeving al een tijdje doorhad dat het niet goed ging, maar toch wilde ik mijn best doen. Die paar taken op werk moesten nog af, deadlines verliepen, Caleb willen vermaken maar die net door een laste peuter-puber-fase ging, op sociaal vlak werd er veel gevraagd, ga zo maar door.

Mijn koek was op!

En dan…wat moet je dan? Meerdere gesprekken bij de huisarts, doorverwijzing voor de psycholoog mee gekregen, intensief traject gericht op de juiste mindset in combinatie met sport gaan volgen, online webinars gevolgd over burn-outs, contacten gelegd met burn-out “overlevenden” en allerlei kennis vergaren over hoe ik hier het beste mee om kan gaan.

Helaas, er is geen 1 oplossing die voor iedereen hetzelfde werkt! Wel heb ik veel aan de tips en verhalen gehad en er mijn eigen handvatten uitgehaald. De grootste tip die toch wel is blijven hangen is: ga op zoek naar iets dat jou rust geeft. Is dat in de vorm van in de natuur wandelen, boeken lezen, sporten, knutselen, mediteren, vrijwilligerswerk (geen druk en toch onder de mensen)?

Ik heb die rust uiteindelijk gevonden door alles los te laten en alleen de hoognodige zorg voor Caleb te regelen. Verder zag ik het wel. De hulp van de psycholoog, mijn mindset-coach en het sportgroepje was ook erg welkom. Wat heb ik vaak zitten huilen bij ze als het even niet ging of het me teveel werd. Ik voelde me daar veilig en gehoord, iets wat ik (achteraf gezien) al een langere tijd niet ervaarde.
Via social media in contact gekomen met super mooie mensen, waaronder een intuïtieve life coach. Zij gaf mij met één webinar van 60 minuten al zoveel inzichten over mezelf, dat ik daar meer van wilde weten! Na een cursus van 4 maandagavonden nog meer geleerd, vooral over hoe ik mijzelf rustig kon maken en houden. Weer verbinden met mijn intuïtie, zodat ik mijn volwaardige leven kan leiden en erop kan vertrouwen dat het universum mij biedt wat ik aan kan.

En daar kwam mijn ware passie naar boven: ik wil mensen helpen!

Meer dan dat wist ik nog niet, alleen dat ik mensen wil helpen. Je kunt het toeval noemen, maar ik weet nu wel beter dat het universum bepaalde mensen op mijn pad brengt. Omdat het zo goed voelde om weer met mijn intuïtie bezig te zijn, besloot ik de officiële Australische cursus tot Intuitive Life Coach te gaan volgen. Tijdens deze cursus heb ik de verbinding met mezelf nog beter tot stand kunnen brengen, maar heb ik ook mogen leren hoe ik andere mensen kan helpen hun beste leven te helpen leven!

Uiteindelijk werd het niet beter op mijn werk, het ging eerder van kwaad tot erger. Totdat het moment kwam dat we op een gepaste wijze afstand van elkaar konden nemen. Ik kwam in de ww terecht en toen was daar de tijd om uit te zoeken wat er nou echt mogelijk was. Kan ik als eigen ondernemer aan de slag? Hoe ga ik mensen kunnen helpen? Hoe ga ik ze bereiken?
Ik weet wel dat, ondanks de onzekerheid, dit mijn pad is dat ik moet gaan volgen! Uiteraard heb ik een plan uitgewerkt, heb ik er mega veel zin in en kan & wil ik aan de slag gaan om met coaching sessies mensen te gaan helpen hun beste leven te gaan leven.

Ben jij nu al benieuwd hoe ik je kan helpen of wil je kennis maken: ik bied een GRATIS kennismakingssessie aan van 10 minuten. Zo’n sessie gaat via videobellen en kan dus op je smartphone of laptop/tablet. Zo kunnen we elkaar zien, horen en leren kennen, kijken of we een goede verbinding hebben en zo ja: kan ik jou alvast laten zien wat ik voor je kan betekenen. Dan kan ik ook meer vertellen over wat ik kan doen en zal ik met een aanbod komen voor een volledige sessie als dat nog nodig is voor jou.

Als je hierin geïnteresseerd bent, kun je me bereiken via email puureveline@gmail.com, Facebook of Instagram. Ik heb nog geen werkende website (die zal ik in november kunnen lanceren), dus stuur me een berichtje via een van de kanalen zodat we een geschikte tijd kunnen inplannen.  Mijn agenda is op het moment nog heel flexibel en ik kan zowel overdag als ’s avonds een sessie plannen.

Bedankt voor het lezen van mijn blog, je kunt je inschrijven om een berichtje te ontvangen als ik een nieuw blog plaats en wellicht tot snel voor een kennismakingssessie!

Veel liefs,
Eveline

Gepubliceerd door Puur Eve

Als intuitive life coach kan ik contact maken met jouw ware ik/jouw energie/je intuïtie (hoe je het noemen wilt) en kan ik je helpen om alle blokkades over je leven op te lossen. Ik kan intunen op je onderbewustzijn en de beperkende overtuigingen vinden en opruimen die je in het leven tegenhouden om succesvol te zijn op elk vlak (relaties, carrière, liefde, financiën, gezondheid, etc.).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: